Två saker jag insett

Jag har insett två saker:

1. Lösenordsskyddad blogg är inte för mig
2. Jag är så less på blogg.se då det ständigt krånglar för mig

Numera hittar ni mig alltså här: http://nattstad.se/bymichaela/

California Dreaming

 
 
Spells senaste lookbook 'California Dreaming' är helt underbar. Precis som alltid. Finns ingen blogg/inget märke som ger mig så mycket inspiration som Spell & the Gypsy Collective. Detta älskar jag. Och trots att jag tycker att det är rätt mysigt att den första snön faller utanför fönstret kan jag inte låta bli att längta efter lite värme.

Några få juldekorationerLite av dekorationerna här hemma nu inför julen. Tycker inte om det klassiskt röda och vill inte heller ha för mycket. Har lite ljuslyktor, ljusstakar och nån stjärna. I övrigt räcker det med granen anser jag. Man hittar absolut inga tomtar hemma hos oss. Sånt fick jag nog av när vi barnbarn fick dekorera mormors hus varje år när vi var små. Det var verkligen prydnader överallt. Såg förjävligt ut, men vi var nöjda och då var även mormor nöjd. Ljusstakarna i koppar har jag sprayat, de behöver en omgång till då jag missat på några ställen men att spraya i den här kylan försämrar resultatet så jag vågar inte riktigt. Blev väldigt nöjd med resultatet i alla fall.
 
Både jag och Tuva-Li är fortfarande förkylda så vi hänger bara hemma. Vi har på sin höjd varit ute på en promenad för att gå till affären samt gått en trappa upp till Natalie. Klättrar snart på väggarna men det börjar bli bättre nu så snart kan vi nog ta oss ut igen. Jag har roat mig med att kolla alldeles för mycket på Vampire Diaries när tillfälle getts. Slutade kolla på den för ett tag sedan så nu har jag mycket att kolla ikapp!

Bilder från helgen

 
 
Några bilder från helgen som var. Herregud vilka snygga vänner jag har och återigen väldigt rolig kväll ♡ Och jag ser nu att jag verkligen skulle behöva gå till Christina och klippa mig/göra något åt utväxten.. Måste boka tid snarast. Vet dock inte om jag bara ska färga bort utväxten eller om jag vill ha en annan blond nyans.

RSS 2.0